Jeg er fotograf og keramiker bosatt i Oslo. 

 

Jeg har en Bachelor of Arts (Hons.) fra University for the Creative Arts i England. Siden jeg kom tilbake til Norge har jeg frilanset som fotograf og keramiker ved siden av at jeg har jobbet hos Folkeuniversitetet i forskjellige roller, administrativt og som grafisk designer og fotograf i markedsavdeling. Der har jeg fått dyrke min interesse for keramikk og foto sammen med dyktige kolleger i mange år.

 

Nå har jeg tatt spranget ut i kreativiteten på fulltid og har verkstedplass i arbeidsfellesskapet Kroloftet

Jeg har alltid vært fascinert av urbane landskap, og da pandemien kom til Norge, begynte jeg å vandre gatelangs og oppdage min egen by på nytt. Jeg håper du kan finne glede i å se Oslo og de andre stedene jeg vandrer gjennom mine øyne. 

 

Jeg jobber i to retninger: Som fotograf leter jeg etter linjer og komposisjoner, fargekontraster og stemninger, alltid på jakt etter å utnytte stemningene som naturlig lys skaper. I mitt keramiske arbeid er jeg mer fokusert på det organiske, fantasifulle og humoristiske. 

 

I den ene finner jeg noe som allerede eksisterer rundt meg og setter det i sammenheng, men i det andre så leter jeg frem noe i materialet og mine egne hender. 

 

PSX_20220505_184246.jpg

Vil du kjøpe noe?

 

Snart kommer det nettbutikk og andre kanaler å kjøpe fra , i mellomtiden kan alle bildene bestilles direkte fra meg. En del av keramikken på denne siden er også til salgs - og mer er i produksjon!

 

Kontakt meg gjerne!
 

KONTAKT

mobil: 99 79 12 70