top of page

Min bakgrunn

Jeg er en Oslobasert fotograf og keramiker med verksted i det kreative arbeidsfellesskapet Kroloftet på Etterstad.

Jeg har en Bachelor of Arts fra det som nå heter University for the Creative Arts i England, og har jobbet med foto og keramikk i 25 år. Jeg har også lang erfaring som grafisk designer og har i mange år jobbet med tilrettelegging av kurs og utdanninger i estetiske fag ved Folkeuniversitetet.

Jeg deler arbeidet mitt mellom gatefotografering og skulpturarbeid i leire. Med kameraet finner jeg noe som allerede eksisterer rundt meg og prøver å sette det i en sammenheng. I leira leter jeg frem noe mer ekspressivt fra materialet og meg selv.

Foto

Som fotograf er jeg fascinert av urbane landskap og av å finne det vakre i det hverdagslige. - Det som ved første øyekast kan virke uinteressant og til og med stygt. På overflaten leter jeg etter fargekontraster, linjer, symmetri og assymetri i komposisjonene mine. Under overflaten ønsker jeg å fortelle små historier om menneskene og livene de lever, gjennom sporene av dem, tingene de omgir seg med og fasadene de skjuler seg bak.

Keramikk

Når jeg jobber med leire er linjene mindre stramme - uttrykket mer personlig og ekspressivt. Men det handler fortsatt om å finne balanse i former og linjer. Skulpturene mine tar ofte utgangspunkt i menneskekroppen eller dyreriket. Gjerne med ønske om å formidle en følelse som man kan kjenne seg igjen i. Andre ganger absurd og humoristisk. Eller bare noe vakkert.

 

KONTAKT:

mobil: 99 79 12 70

PSX_20220505_184246.jpg

Arbeider til salgs

 

Hos Rebel i Universitetsgata 2 henger noen av bildene mine som utsmykning - disse printene er også til salgs. Les mer her.

Noen av skulpturene mine
er til salgs hos Galleri Røed
på Jeløya ved Mos
s og hos

Galleri Havstad i Drøbak.

Dere finner også noen av skulpturene mine hos
Galleri Giga på Stord - og i nettbutikken deres.

 

Både foto og skulpturer kan også bestilles direkte fra meg

 

Kontakt meg gjerne, og sett deg opp på mailinglisten min, så holder jeg deg oppdatert om markeder og utstillinger!
 

foto:

  • Instagram for maritwollan_photography

keramikk:

  • Instagram for maritwollan_ceramics

MAILINGLISTE
Her sender jeg ut informasjon om nye kreasjoner, utstillinger, markeder og andre eventer jeg er med på.
Jeg lover på tro og ære å ikke overfylle innboksen din !

Tusen takk!

bottom of page